Search

Ut og dans-festivalen

Ut og dans-festivalen ble arrangert 21. april 2018 på Radisson Blu Bodø.

Til årets festival hadde vi satt sammen et program bestående av profesjonelle musikere og artister. Vi er opptatt av lokal forankring og ønsket denne gangen å bare benytte lokale artister.

På plakaten fant man:

Ann-Karin Bodøgaard – Godt kjent som Bodøs første popstjerne og som også startet Bodøs første danseskole. Hun startet sin karriere som ung jente som vant en talentkonkurranse og reisen mot platekontrakt skjøt fart og hun har i et langt liv opptrådt på ulike scener rundt om i Norge. Bodøs Grand old lady blåser støv av gamle godlåter fra sin tid og byr på herlig sang til danseglade Saltenfolk.

England Brooks – Den aktive damen fra Los Angeles har satt fotavtrykk siden hun satte sine ben i Bodø for x-antall år siden. Hun håndterer mange ulike sjangre med sin tydelige stemmeprakt og hvor jazzen ligger latent i ryggmargen. En dame som virkelig byr på seg selv og har en herlig smittende energi. Gled dere til en kveld med England som har håndplukket et knippe låter spesielt for denne kvelden.

Ann-Kristin Bjørby – damen med den kraftfulle stemmen er ikke fremmed i Bodøs musikkmiljø. Frontvokalist i rockebandet “Fuel”, tidligere vokalist i Toyota Ugly og bandmedlem i Pushwagon, samt med i korslaget sammen med Team Joddski. En veldig allsidig sanger som takler alle stilarter og virkelig byr på seg selv.

Ole kristian Bodøgaard – singer/songwriter, og mangeårig frontvokalist i flere ulike band. Startet i Domkirkens guttekor i en alder av 10 år og etterhvert begynte han å skrive egne låter som så sitt lys noen år senere på Sinus. Allsidig sanger med en kraftig stemme som kan beherske mange ulike sjangre. Gav ut EP med rockebandet Orange i 2004. Er frontvokalist i bandene DFunk, The Curve og akustisk-trioen VOX.

Bandet “The Groove Compagnie” består av følgende musikere

Tarjei Nordeng – gitar

Terje Hongset – bass

Per Arne Karlsen – trommer

Sebastian Rolland – keys

Alle velkjent fra Bodøs musikkmiljø.